Bøgegårdens Gladiola

Brun - F. 2012 - stg. 168 cmgaldiola.png
Kåret og fløjhingst i Dansk Varmblod 2016

SUPER MODERNE SPRINGHINGST MED INTERNATIONALT BLOD PÅ BÅDE MOR- OG FARSIDE. 2015 kåret
i DV og udnævnt til præmiehingst, hvor dommerne udtalte, at det var en hingst med ubegrænset kapacitet.
Med en fremragende materialprøve i bagagen blev han i 2016 udnævnt til fløjhingst i Dansk Varmblod og vinder af Elvin Rasmussens vandrepokal for bedste dansk-opdrættede hingst i 4-års holdet.
Bøgegårdens Gladiola er trukket på én af Danmarks mest dominerende hoppestammer. Moren, Bøgegårdens Acorona, er ud af samme hoppe-stamme som den internationale tophest Bøgegårdens Apollonia. Bøgegårdens Apollonia var placeret ved VM i 2016. Fra den direkte morstamme kommer også Bøgegårdens Quidam, der har internationale Grand Prix-placeringer. Også den 3-dobbelte UVM-vinder Sezuan kommer fra denne fantastiske morstamme.
Faren, Bøgegårdens Graf’s Stakkato, har allerede i sine første årgange produceret kårede hingste samt
mange talentfulde springheste.
Bøgegårdens Gladiola har med sine første følårgange levet op til vores store forventninger. Føllene er
udtryksfulde, smukke, højtstillede, ædle og med super udtryk. Derudover besidder de alle en stor og
rummelig galop. Sønnen, Bøgegårdens Gladiator, blev kåret i 2019 og tilhørte den absolutte top ved materialprøven.
2016 blev året, hvor Bøgegårdens Gladiola indtog de danske springbaner med stor succes. Her vandt han i suveræn stil det danske championat for 4-års springheste. 2017 fortsatte succesen med talrige sejre og placeringer. Hingsten var igen topplaceret ved det danske springchampionat. Endvidere var Bøgegårdens Gladiola finaleplaceret ved UVM på Zangersheide i 2017 og 2018 og placeret som nr. 5 ved det danske springchampionat for 6-års. Siden slutningen af 2018 rides hingsten nu af landsholdsrytteren Lars Pedersen, og parret har allerede imponeret med flere internationale S-placeringer. Den foreløbige kulmination indtraf, da en ekstrem velspringende Gladiola i januar vandt sølv ved de danske indendørs mesterskaber.


Kun frostsæd.


DKK 1.000 (portion) + DKK 9.000 + moms efter 70 dage / EUR 1.350 + VAT

Videoklip.pngVideoklip.png