Mr. Golden Watson

FLØJHINGST 2018 I DSP MED USÆDVANLIGT DOBBELT TALENT!

watson.png
Faren er den succesrige FS Mr. Right, der har verdensklassehingsten The Braes My Mobility som farfar. Mr. Right er far til mere end 20 kårede hingste og er tysk Bundessieger. Mr. Right er kendt for at avle ekstremt alsidigt med afkom i den internationale top i både springning og dressur.
Morlinjen stammer fra England, og i den finder vi Kingsettle Solidus, som er far til flere kårede sønner. I tredje led kommer fuldblodsaraberen Eldyr OX, der med stor succes har været benyttet i såvel pony- som varmblodshesteavlen.
Mr. Golden Watson var fløjhingst ved DSP-hingstekåringen sidste år. Dommerne beskrev ham således: ”Tiltalende, velrejst hingst af særdeles god type med godt hingstepræg. Kønt hoved. God smidig overlinje. Langt, muskuløst kryds. Bevægelsen er særdeles god med god bagbensaktion. Springer med særdeles god teknik og meget stor kapacitet. Særdeles gode brugsegenskaber i både dressur og springning”.
Ved hingstekåringen tildelte dommerne ham hele seks gange karakteren 9 – bl.a. for springteknik og -kapacitet, trav, type og overlinje/bagpart. I efteråret aflagde Mr. Golden Watson sin materialprøve, som han bestod med et resultat i toppen af årgangen.
Han er testet CA-fri.

Anerkendt for DSP, Pferdestammbuch SH (Tyskland).
Bedækningspris 2500 kr + moms

Pris er excl. moms / EUR 350 + VAT